O nama

Krešimir trgovina je osnovana 1992. godine, kao trgovina proizvoda crne i obojene metalurgije, te smo se otada konstantno trudili proširivati svoj prodajni asortiman.


Širok asortiman

Danas u ponudi imamo različite vrste zavarenih i pletenih pletiva koje mogu biti u pocinčanim i plastificiranim izvedbama. Gotovo sva pletiva mogu biti izrađena u različitim dimenzijama, sa različitim otvorima oka i debljinom žice, a svakodnevno se primjenjuju u različitim granama života poput industrije, domaćinstva, poljoprivrede, stočarstva.

U ponudi imamo i širok spektar panelnih ograda, te pripadajućeg materijala za montažu. Paneli su zaštićeni pocinčavanjem i plastifikacijom, te su raspoloživi u različitim dimenzijama.

U ostatku asortimana možete pronaći različitu ponudu žica, čavala, cijevi i čeličnih profila, armaturnih mreža, betonskog željeza, te sličnih proizvoda koji se primjenjuju u svakodnevnom životu.

Smatramo da su naše višegodišnje iskustvo, u kombinaciji sa pristupačnim cijenama i odličnom kvalitetom proizvoda, jamstvo da ćemo ispuniti očekivanja svakog klijenta.


Ogradni paneli

Različitih vrsta, u raznim dimenzijama.

Stupovi

Kvadratni i okrugli stupovi. Stup Galaxia, Aquigraf i Preria.

Žice

Paljene, pocinčane, plastificirane ili bodljikave žice raznih dimenzija.

Imate pitanja? Zainteresirani ste za proizvod? Javite nam se!

01 2944 060 / 098 202 562 / 091 5186 220